Gostinska ponudba

Gostilna s prenočišči Kogoj - Bilje


p1aeuks64j1b7od701ls71165r526
Gostilna s prenočišči Kogoj se nahaja v kraju Bilje, le 8 km oddaljenem od Nove Gorice. Gostilna leži tik ob regionalni cesti, ki povezuje Šempeter pri Gorici in Volčjo Drago.

Družinska gostilna z dolgoletno tradicijo lahko sprejme do 160 gostov v štirih prostorih in pokritem vrtu. V široki gostinski ponudbi Vam ponujamo pestro izbiro mesnih in ribjih jedi, ter domačih njokov. Na svoj račun boste prišli tudi sladokusci ter ljubitelji dobre kapljice.

Za posebne priložnosti, kot so poroke, osebni prazniki, obletnice, razna srečanja, Božič, Velika noč, Martinovo in podobno, Vam pripravimo meni po vaših željah. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami bomo pri Vas doma ali na Vaši izbrani lokaciji poskrbeli, da Vam bo poročna večerja oz. slavje ostalo v nepozabnem spominu. Ob prazničnih dnevih Vam pripravimo izvrstne kulinarične dobrote iz tega dela Slovenije po naših domačih receptih.

Bilje 149a
5292 Renče, Slovenija
Tel.: ++ 386 5 30 13 097

URNIK
Pon - čet: 10.00 - 22.00
Pet - sob: 10.00 - 23.00

SPLETNA STRAN: www.kogoj.si

 

 

CATERING

Dostava in strežba hrane na Vaši izbrani lokaciji ob različnih priložnostih, kot so srečanja, kongresi, poroke in druga praznovanja, postaja vse bolj priljubljena. Dolgoletne izkušnje, ki jih imamo na tem področju so zagotovilo, da bo dogodek ostal Vam in Vašim gostom v prijetnem spominu.

Pri pripravi dogodka znamo prisluhniti vsem Vašim željam in Vam tudi svetovati.

V sklopu cateringa nudimo:

  • pripravo miz in pogrinjkov,
  • izposojo kozarcev, pribora in ostalega inventarja,
  • pripravo in dostavo hrane na izbrano lokacijo,
  • najem osebja za strežbo,
  • pomoč pri izbiri menija in organizaciji

GARNI HOTEL BUKOVICA IN SALON LEPOTE "ANDREJKA"

View the embedded image gallery online at:
http://bilje.si/gostinska-ponudba#sigProGalleriaed7fdc287e

Garni hotel Bukovica se nahaja v Bukovici, le 8 km iz Nove Gorice. Hotel ima 46 postelj, vsaka soba ima kopalnico in televizijo, na voljo je tudi internetna povezava. Hotel je primeren tako za turiste, ki si želijo mirnega okolja in bližine narave, kot za skupine športnikov ali nočitve na službeni poti. V hotelu nudimo ugodne cene nočitev z zajtrkom, udobno opremljene sobe ter zasebnost.

Po dogovoru lahko uredimo tudi najem nogometnega igrišča za treninge, polpenzion, na recepciji pa lahko kupite ribolovne dovolilnice za revir Vipava in akumulacijsko jezero Vogršček.

V hotelu sta tudi savna in Salon lepote “Andrejka”, v katerem vam ponujamo nego obraza, tretmaje za aknasto kožo, klasično masažo, pedikuro, depilacijo s profesionalnimi smolami ter sprostitvene tretmaje s kristali in zvokom.

Bukovica 1a
5293 Volčja Draga, Slovenija
Tel.: hotel: ++ 386 5 398 54 00,
Tel.: salon lepote: ++ 386 5 398 54 29

 

PRENOČIŠČA KOGOJ

p1ae88eln6gubgonq6310rf10q36 V bližini Nove Gorice, v kraju Volčja Draga, smo leta 2006 odprli popolnoma nov objekt s 17 dvo ali triposteljnimi sobami. Vse sobe imajo kopalnico, klimo, televizijo ter dostop do interneta.

Polpenzion ali polni penzion vam nudimo v 1,5 km oddaljeni Gostilni Kogoj. Ugodna cena nočitev je vabljiva predvsem za skupine.

Volčja Draga 42
5293 Volčja Draga, Slovenija
Tel: ++ 386 5 39 55 020

  

 

View the embedded image gallery online at:
http://bilje.si/gostinska-ponudba#sigProGalleria551754ec6a

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj. Več info.

Sprejemam
Copyright © 2013 ... 2019 Krajevna skupnost Bilje. Vse pravice pridržane.