Zastopništvo zavarovalnice Wiener Städtische

Zastopništvo zavarovalnice Wiener Städtische

V družbenem centru Bilje smo  v začetku junija 2015 odprli zastopstvo za avstrijsko zavarovalnico Wiener Städtische.

Wiener Städtische Vienna Insurance Group je vodilna zavarovalna skupina v Srednji in Vzhodni Evropi. Zaupa nam več milijonov zavarovancev v 23 državah. Zavarovalnica Wiener Städtische je bila ustanovljena že leta 1824, podružnica v Sloveniji pa je bila odprta leta 2004.

Pri nas lahko sklenete zavarovanje hiše ali stanovanja, življenjska zavarovanja, rentna in nezgodna zavarovanja, bodisi za posameznika, partnerja ali celo družino, ter avtomobilska zavarovanja. Na področju avtomobilskih zavarovanj sodelujemo z več zavarovalnicami, zato lahko vedno pripravimo vsaj dve primerljivi ponudbi.

Specializirani smo tudi za poslovna zavarovanja za podjetja, za zgradbe in vsebino,  s posebnim poudarkom na zavarovanju odgovornosti, za škodo, ki jo zaradi vaše poslovne dejavnosti utrpijo tretje osebe. V tem okviru vas zaščitimo tudi proti neupravičenim zahtevam tudi na sodišču in prevzamemo stroške obrambe.

Za dodatne informacije se obrnite na spodnje kontaktne številke.

ZAUPAJTE NAM SVOJE SKRBI.

Alida Harej

Zavarovalna zastopnica 

___________________________

Wiener Städtische zavarovalnica
GSM:     + 041 699 459 

Tel. :     + 05 333 48 10 

E-mail:    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

www.wienerstaedtische.si

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj. Več info.

Sprejemam
Copyright © 2013 ... 2018 Krajevna skupnost Bilje. Vse pravice pridržane.