Letni občni zbor Društva upokojencev Bilje

Dne 24.3.2013 smo se člani društva upokojencev Bilje zbrali v dvorani doma krajanov v Biljah na rednem letnem občnem zboru. Udeležba je bila nepričakovano za nas člane Upravnega odbora zelo majhna. Potrudili smo se, da smo pripravili poročila o delu in finančni porabi sredstev za lansko leto, in plan dela za letošnje leto. Pričakovali smo tudi kakšen predlog, kritiko, a ni bilo odziva ne pozitivnega ne negativnega. Smatramo, da delamo povprečno, vedeti pa morate, da se maksimalno trudimo, da bi bili vsi zadovoljni. Kritike, napake, izboljšave, novosti vse bomo sprejeli, zato nam bo vsak vaš predlog prišel prav.

Občni zbor je potekal v skladu s Pravilnikom. Soglasno so bila sprejeta vsa poročila in program za leto 2013.

Zahvaljujemo se ga. Edi Velikonja za prijeten lep povezovalni program in tople besede in želje, ki nam jih je izrekla.

Za popestritev večera so poskrbeli pevci in pevke iz Bilj pod vodstvom ga. Ingrid, kateri se tudi lepo zahvaljujemo.

G. Istok Saunig, ki je predsedoval na občnem zboru pa je zaključil s temi besedami:» življenje je pot po kateri hodimo in živimo. Na tej poti so vzponi, padci, sreča, nesreča.. Tukaj živimo, se družimo in si pomagamo drug drugemu, saj smo vsi samo ljudje. Bodimo spoštljivi drug do drugega.«

Ob obloženi mizi s hrano in pijačo s predvelikonočnimi dobrotami, posebno z orehovo potico, ki nam jo je spekla ga.Humar Emilija , kateri se najlepše zahvaljujemo, smo se še zavrteli ob zvoku harmonike..

Lepo je bilo, za naslednje leto pa bi si želeli večjo udeležbo.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj. Več info.

Sprejemam
Copyright © 2013 ... 2018 Krajevna skupnost Bilje. Vse pravice pridržane.